Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyLucemburská, Praha - Žižkov

Lucemburská, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velké 1+kk ve 3.patře pětipodlažního cihlového domu v Praze 3 na Vinohradech mezi Nám.Jiřího z Poděbrad a Flórou v dochozí vzdálenosti od Palace Flora a Luxembourg Plaza (300m). Byt je vkusně a nápaditě rekonstruován, aby poskytoval příjemné a inspirativní vlastní bydlení, případně možnost atraktivního komerčního využití formou pronájmu.

Byt je kompletně vybaven a zařízen a připraven k okamžitému předání a užívání. Kuchyň je vybavena prostornou kuchyňskou linkou s úložnými prostory, plynovým sporákem s pečící troubou, lednicí a dalšími kuchyňskými doplňky. Koupelna je osazena vanou 170 cm délky, pračkou s vrchním plněním, ohřev teplé vody je elektrickým boilerem. Samostatné WC je umístěno odděleně v jiné části bytu. Prostor na spaní je řešen dřevěným patrem o ploše 5 m2. Hlavní obytná část je zútulněna dřevěnou palubkovou podlahou, ostatní podlahy tvoří keramická dlažba nebo PVC. Součástí bytu je velká obytná předsíň (využívaná např jako pracovna, kuchyň, samostatná ložnice) s úložným prostorem v podhledu o ploše 3 m2. Další praktický úložný prostor poskytuje zděný sklep o velikosti dodatečných 7 m2 (kola, sport, autodíly, dílna). Byt je vytápěn novými WAV v kombinaci s elektrickými přímotopy. Po dohodě je k dispozici veškeré stávající zařízení ve stylovém autorském designu.

Byt je v družstevním vlastnictví s úplně splacenou anuitou a právně připravený pro převod do OV (odhadem do 2 let). Byt byl všestranně rekonstruován a upravován v letech 2009, 2008, 2003, 1998 a 1991. V 90.letech byla provedena zásadní komplexní rekonstrukce původního bytu z 30.let do soudobého standardu(včetně rozvodů všech médií, nové koupelny, nových obkladů, apod.). Mezi aktuálně nejnovější úpravy patří nové vodovodní a kanalizační stoupačky, nové plynové a elektrické vytápění, nové WC, nové podlahové krytiny, osvětlení, bytové doplňky, apod.). Veškerá média mají vlastní individuální měřiče přímo pro byt. Dům prošel řadou vnitřních rekonstrukcí (nové přípojky médií, výměna horizontálních rozvodů médií/plast/, kompletní výměna kanalizačních a vodovodních stoupaček/plast/, nové páteřní elektrické vedení včetně přípojek do bytů, datové rozvody, výmalby chodeb a schodiště). Rekonstrukce pláště objektu (střecha, okna, fasáda) a zřízení výtahu jsou v přípravě do 2 let a budou financovány z existujících vnitřních finančních zdrojů družstva.

V nejbližším okolí domu je nejširší občanská vybavenost, loklita je s výbornou dopravní dostupností veškerého MHD (metro A 3 min chůze) a s možností parkování přímo u domu pro rezidenty případně i s možností krytého stání v přilehlých podzemních garážích (50 m) formou komerčního nájmu. Ulice Lucemburská je svým prostorem a bohatou zelení řazena mezi nejpůsobivější lokality pražských Vinohrad.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu130650
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.