Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 1134 m² bez realitky210, Úterý - Úterý, Plzeňský kraj

210, Úterý - Úterý, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kompletně zrekonstruovaný dům v centru historického města Úterý s krásnou zahradou a okouzlujícím výhledem na barokní kostel. Město Úterý je městskou památkovou rezervací a je krásným místem, jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Vedle zachovalého historického centra je Úterý vyhledáváno i díky čisté, neporušené přírodě a hlubokým lesům.

Zastavěná plocha domu je 111m2, celková výměra pozemku je 1134m2. Dům byl rekonstruován v letech 2001-2008. Nyní je dispozičně řešen jako 7+1, 2x WC,1xkoupelna, částečně je podsklepen. Vytápění je ústřední, kotel na tuhá paliva. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Součástí domu je garáž a stodola. Na zahradě je nový zahradní altánek, staré i nové ovocné stromy.

Dům má novou střešní krytinu, kompletně vyměněná okna /dřevěná špaletová + 3x velux/, novou částečně zateplenou fasádu, nové elektroinstalace, nové vodovodní rozvody a odpady. Podlahy jsou dřevěné, dlažba je pouze v přízemí na chodbě, v koupelně a na WC.

V přízemí domu se nachází kuchyň, která je propojená s obývacím pokojem, prostorná koupelna s WC a technická místnost, která slouží jako dílna, sklad, komora. V prvním patře je samostatné WC, 4 ložnice a pokoj, který je nyní částečně přepažen sádrokartonovou příčkou, aby zde vznikly dva pokoje - pracovna a pokoj pro hosty. Tato příčka je velmi snadno demontovatelná. Dveře jsou dřevěné, včetně zárubní, některé dveře jsou zcela nové, některé původní.

V městě Úterý je dobrá občanská vybavenost, je zde mateřská škola, základní škola, pošta, obecní úřad, obchody. Doporučujeme prohlídku domu i města úterý.

Prosíme RK, aby nás kontaktovali jen s konkrétním zájemcem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu131709
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 134
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.