Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyZálesí, Praha - Krč

Zálesí, Praha - KrčČástečně vybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 374 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Pěkný prostorný byt 3+kk/L 69m2 OV v 6. patře panelového domu situovaného na P-4, Krč. Byt je po kompletní rekonstrukci na základě které byla změněna původní dispozice. Zděné bytové jádro, nová koupelna s rohovou vanou, nová kuchyňská linka. V ložnici prostorná šatna na míru. Dům má novou fasádu se zateplením, plastová okna, zasklený balkon. K bytu patří komora na proti bytu. Z bytu je pěkný výhled na dětské hřiště. Veškerá OV v místě. Cena 3 100 000 (cena v jednání).

Beautiful spacious apartment 3 + kk / L IP 69 square meters in the 6 floor brick house situated on the P-4, Krc. Flat is after complete reconstruction on the basis that the original layout was changed. Brick Flats, new bathroom with corner bath, new kitchen. The spacious bedroom closet to your needs. The house has a new facade with insulation, vinyl windows, glazed balcony. The apartment is opposite the apartment house. The apartment has a nice view of the playground. All IP in place. Price 3 100 000 (price pending).

Poslech

Fonetický přepis

Slovník - Zobrazit podrobný slovník

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu132334
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.