Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 87 m² bez realitkyArménská, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Arménská, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 900 Kč


Pronájem lůžka(jedno 2900)nebo celého pokoje za 5500,-. Pokoj kompletne zařízen. Nádherný moderní byt 3+1 o celkové rozloze 87 m2 se nachází v bytové čtvrti v 2. patře panelového domu s výtahem. Je kompletně zařízený, v kuchyni je pracovní deska, lednice s mrazničkou, trouba se sporákem, mikrovlnná trouba a kompletní nádobí. Koupelna s vanou a samostatná toaleta. Byt má 3 neprůchozí pokoje a jednu kuchyň. V hale je sestava vestavěných skříní, 2 komory na odkládání věcí a malá šatna. K bytu patří také sklep. Vstupní dveře jsou protipožární se zabezpečením třídy 4. K bytu balkon s krásným výhledem do zeleně. Parkovaní možné u bytu - je zde parkoviště.

Nechybí UPC internet v ceně. Byt se nachází ve velmi příjemné lokalitě Bohunic s výbornou dopravní dostupností do města, na dálnici a k obchodním centům. Pod domem je jak zastávka autobusu, tramvaj do centr je u obchodního centra 5 min od bytu. Cesta do města trvá 10 min. Pod domem také noční linka autobusů.

Veškerá občanská vybavenost: Poblíž bytu je obchodní centrum, bary, restaurace, bowling atd.. v místě, kde je tramvaj do města. 15 min pěšky je Carrefour, dnes již Tesco na Víděňské ulici, 15 min pěšky je také obchodní multicentrum Campus Square. Samozřejmě všechno je dostupné jak pěšky tak MHD. 5 minut od bytu je stezka, která vede za Brno. Možnost procházek, sportu apod.. tzn. že za 5 minut jste mimo město v přírodě. fotografie na www.pronajemlevne.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu133437
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha87
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.