Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyPřípotoční, Praha - Vršovice

Přípotoční, Praha - Vršovice
Cena6 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 475 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt o velikosti 100 m2 se nachází v prvním patře novostavby z roku 2004 ve Vršovicích – ul. Přípotoční. V bytě zůstává kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči Bosch (trouba, digestoř, sklokeramická deska,) , lednice s marazákem Gorenje. V bytě jsou 2 koupelny, jedna se sprchovým koutem a toaletou a druhá s rohovu vanou, vedle ložnice se nachází šatna, úložné prostory v bytě jsou velice dobře řešeny. V každém pokoji se nachází francouzské okno. Celkové měsíční poplatky u tohoto bytu činí cca. 4.500,- z toho do fondu oprav se přispívá cca. 1.000,- K bytu náleží garážové stání v suterénu domu. Dům je zabezpečen kamerovým systémem, který funguje 24 hodin, jsou zde dva výtahy. Parkování je možné v garáži i na parkovišti před domem. Poloha bytu je naprosto unikátní. Velmi atraktivní lokalit,. klidná ulice, přesto pár kroků od rušného středu velkoměsta. Výborná dostupnost na MHD 5 minut pěšky od domu jsou dvě zastávky tramvají a nedaleko je stanice metra A - Náměstí Míru. Veškerá občanská vybavenost. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. V těsné blízkosti domu, který je v jednosměrné ulici se nachází lékárna a potraviny, na Vršovickém náměstí banky, obchody, restaurace s výbornou kuchyní, integrovaná střední škola, nákupní centrum Eden, kde je Tesco nonstop, 5 minut chůze. Vynikající dopravní dostupnost do centra i ostatních částí metropole. Koupě bytu rezidenční lokalitě je hodnocena jako jedna z velmi bezpečných a výhodných investic.

Apartment of 100 m2 is situated on the first floor of the new building built in 2004 at Vrsovice - Přípotoční Street. The flat remains kitchen with Bosch appliances (oven, range hood, ceramic plate), fridge, Gorenje marazákem. There are 2 bathrooms, one with shower and toilet and the other with a corner bath, located next to the bedroom closet, storage space in the house are very well designed. Each room has a French window. Total monthly fee for this apartment is approx. 4.500, - from which to fund repairs to contribute approx. 1000 - The apartment has a garage in the basement. The house is secured by a security camera system, which operates 24 hours, there are two elevators. Parking is available in the garage and the parking lot out front. Location of the apartment is quite unique. Very attractive sites. quiet street, yet steps away from bustling cities. Excellent access to public transport 5 minutes walk from the house are two tram stops and close to the metro station - Namesti Miru. All civic amenities. All amenities within walking distance. Near the house, which is one-way street is a chemist and food to the square Vršovické banks, shops, restaurants with excellent cuisine, Integrated High School, Eden Shopping Centre, where Tesco's non-stop, 5 minutes walk. Excellent transport accessibility to the center and other parts of the metropolis. Buying a residential area is rated as one of the most secure and convenient investment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu135947
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.