Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyDělnická, Roudnice nad Labem - Roudnice nad Labem, Ústecký kraj

Dělnická, Roudnice nad Labem - Roudnice nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


**SLEVA**

RK NEVOLAT!

Pronajmu nadstandartne vybaveny byt 3+1, 85m2 v cihlovem dome, 1.patro s balkonem. Byt je po kompletni rekonstrukci – na podlahach dlazba a parkety – koupelna: rohova vana s dualni sprchou, 2x umyvadlo, zrcadlo, zavesne WC. Kuchyn: nova kuchynska linka vybavena myckou, lednice s mrazakem, plynovou keramickou varnou deskou, trouba, mikrovlnka, stul a zidle. Predsin – nova vestavena skrin Indeco. Technicka mistnost – pracka. Loznice – vestavena skrin. Vse je nove. Slusny a cisty dum, klidne misto, parkovani pred domem bez problemu – 5 -10 minut chuze do centra. V blízkosti veškerá občanská vybavenost: MŠ,ZŠ,nemocnice,obchody,supermarkety. Výborné spojení do Prahy po dálnici nebo vlakem ci autobusem.

Mesicni najemne: 10900Kc nezahrnuje poplatky za sluzby (cca 2000-3000Kc). Vratna kauce. Byt je k nastehovani od cervna 2011.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136073
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.