Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 78 m² bez realitkyPod Hájovnou, Šumperk - Dolní Temenice, Olomoucký kraj

Pod Hájovnou, Šumperk - Dolní Temenice, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné12 500 Kč


Byt se nachází v klidné části města v Temenici, v nižším panelovém domě bez výtahu. Z bytu je krásný výhled na nedalekou rozhlednu Háj. Pokoje jsou rozumné velikosti, jejich rozmístění zabezpečuje jak ranní, tak odpolední sluníčko. Všechny pokoje mají samostatný vstup z předsíně, kromě jediného, menšího, který je přístupný z kuchyně. Záchod je oddělený od koupelny. Byt má vyřešenu otázku zateplení a to jak vnějšího, tak vnitřního (trojitá skla u oken, zateplení chodbové stěny pokoje, zasklený balkon). Toto mimojiné zajišťuje i perfektní zvukovou izolaci. Byt je zařízený částečně - k dispozici je původní kuchyňská linka, plynový sporák s el. troubou, myčka, v předsíni je nová vestavěná skříň se zrcadlem. Parkování je možné na dostatečném parkovišti před domem. V blízkosti je základní škola, školka a autobusová zastávka, která zajišťuje spojení se všemi důležitými částmi města. Možnost internetové přípojky rychlosti až 4Mbit bez omezení. Součástí bytu je sklep, součástí domu společná sušárna a kočárkárna, kam se především ukládají kola. Bydlení nabízí rozumný kompromis mezi městem a přírodou.

K nastěhování: 25/1/2009

An appartement is situated in calm living quarters of Šumperk named Temenice in a panel house without an elevator. It has very nice view and easy way to the nature ´cause of forrest next to the house. You can park at sufficent parking in front of the house. Close bus station is located here so you are in connection of important places of the town. You can see sunrise but also sunset thanks to location of all rooms. Rooms are reasonable size and has own enters from a hall. In the hall is placed a small chamber in which you can storage things like a hoover. There is a new spacious case in the hall. A closet is separated from a bathroom. Whole appartement has a perfect solution for question of heat cladding - outer and inside (three glased windows, a glased balcony). There is a possibility of using a cellar, a chamber for storaging bikes and chamber for drying laundry. These chambers partly belongs to the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13661
Dispozice4+1
Typ budovyOstatní
Plocha78
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.