Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyLumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský kraj

Lumírova, Ostrava - Výškovice u Ostravy, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 149 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 873 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pěkný byt v družstevním vlastnictví o výměře 68 m2 (72 m2 s lodžií) v zatepleném panelovém domě na ulici Lumírova v Ostravě - Výškovicích. Byt je po rekonstrukci podlahy (plovoucí podlahy) a oken (plastová okna). Okna v ložnici a v obývacím pokoji jsou situována na západ. Kuchyň, v níž se nachází lodžie (nezasklená, 4 m2) a dětský pokoj jsou situovány na jih. Byt má velkou předsíň a náleží k němu sklepní kóje. Nedaleko bytu se nachází les vhodný pro procházky například s pejskem. Do lesoparku Bělský les je to asi 10 minut pěšky. Za domem se nachází fakulta informačních technologií, takže byt lze pojmout jako investici k pronájmu studentům. K tramvajové či autobusové zastávce je to asi 5 minut pěšky. RK prosím nevolat!

I offer a 68 m2 (72 m2 incl. loggia) flat in the Ostrava - Vyskovice, Lumirova street. The flat is situated in the second floor of a block of flats that has been heat insulated. The flat has been recently reconstructed - new floor and plastic windows. The windows in the bedroom and livingroom are facing west and in the kitchen (the loggia) and children room are facing south. There is a large hall in the flat and the room in the cellar (1,5 m2) is included to it as well. Not far away from it, there is a beautiful forest good for walks for instance with dog. The forest park Bělský les is approx. 10 minutes by foot. Behind the block of flats, there is the Faculty of Technical University, so the flat can be used as an investment and rented to the students. The municipal transportation is approx. 5 minutes by foot.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu136644
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.