Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 6100 m² bez realitkyČíhaň - Plánička, Plzeňský kraj

Číhaň - Plánička, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


CENA k jednání: 1.100.000

Nabízíme k prodeji chalupu v Pošumaví v malebné obci Plánička (okr.Klatovy). Obec je situována v klidné krajinné oblasti mezi lesy a rybníky. Nedaleko odsud (cca 3km) se nachází rekreační oblast Hnačov (zde najdete využití nejen pro koupání, rybaření, ale i k vodním sportům). Rozvod vody v obci je zajištěn obecním vodovodem z místní studny, obecní kanalizace zavedena není (řešeno žumpou).

K chalupě vede příjezdová cesta přímo z návsi. Ačkoliv je situována ve středu vsi, poloha nikterak nenaruší vaše soukromí a to především díky velikosti a dispozičnímu umístění zahrady okolo a hlavně za domem. Celková výměra travnaté plochy okolo domu činí cca 2800m2. Dále pak ze zahrady za domem přímo navazuje další neoplocený pozemek o výměře 3000 m2 (tento pozemek není nutné udržovat).

Součástí chalupy je volně stojící stodola o výměře cca 70m2. Je v dobrém stavu a v budoucnu může sloužit např. k podnikání nebo k volnočasovým aktivitám. Samotná chalupa je částečně podsklepená a má celkový výměr cca 140 m2, z toho užitná plocha je cca 100 m2. Na chalupu jsou přímo napojené prostory dříve sloužící jako chlév a maštal.

Z vstupními dveřmi chalupy je prostorná předsíň, kde se původně nacházela pec (nabízí se možnost výstavby krbu) Z předsíně vedou schody na půdu, která má užitnou plochu cca 140 m2. Tento prostor je v původním stavu, neprošel žádnou rekonstrukcí. Je však vhodný na vestavbu podkroví. Pravými dveřmi z předsíně se vchází do obytné místnosti, ve které dominují bílá kachlová kamna. Přes tuto místnost je vstup do předsklípku a následně do sklípku.

Levými dveřmi z předsíně se vchází do kuchyně. K topení slouží malá kamna, k vaření se využívá propanbutan.

Z kuchyně se úzkou chodbičkou vchází do spižírny, koupelny a samostatné místnosti s WC.

Ačkoliv je do domu zavedena voda z obecní studny, tak v současnosti je za chalupou započata výstavba studny vlastní, kde chybí pouze propojení do chalupy.

Na celou chalupu i stodolu máme k dispozici pálené střešní tašky!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu137397
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha6 100
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.