Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 800 m² bez realitkyJítrava, Rynoltice - Jítrava, Liberecký kraj

Jítrava, Rynoltice - Jítrava, Liberecký kraj
Měsíční nájemné1 Kč


Nabízím nadstandardní ubytování v RD vzdáleném 10min autem do Liberce. Pronájem je ideální pro jednu větší skupinu lidí. V domě je k dispozici 7 ložnic, 2 kuchyně, 2 obývací pokoje, 4x wc, 4 koupelny, technická místnost, (garáž), parkoviště, bazén s protiproudem, vířivá vana pro 7 lidí, sauna, malá herna - pool, karambol, el.šipky, bar. terasa, WiFi. Celková kapacita je kolem 20 lidí. Foto mohu zaslat mailem. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat.

I offer obove standard family house close the Liberec city. By car it takes only 10 minutes. In house you find 7 bedrooms, 2 kitchens, 2 living rooms, 4x wc, 4 bath rooms, workshop, garage, parking, swimming-pool, whirpool for 7 person, sauna, game room - billiard and pool, darts, bar, perron, WiFi. Total capacity is abouth 20 person. Don't hesitate to contact me for more information or photos.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu13825
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha800
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.