Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 5+1 • 143 m² bez realitkyKutnauerovo náměstí, Praha - Břevnov

Kutnauerovo náměstí, Praha - Břevnov
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem kanceláří v posledním (druhém) patře cihlového domu v Praze 6 Břevnově. Rozloha prostor je celkem 143 m2. Využití místností, kromě kuchyně, je variabilní. V prostoru jsou toalety pro dámy a zvlášť pro pány a koupelna. Kanceláře jsou klimatizované, vybavené zabezpečovacím systémem, trezorem a telefonní centrálou. Prostory jsou vzdušné a světlé s výhledem do zahrad a do parku. Kanceláře je mozné upravit dle dohody. Parkování je možné volně před domem.

Kutnauerovo náměstí sousedí s ulicí Bělohorská. Je zde výborná dopravní dostupnost autem i MHD - tram zastávka Drinopol a autobusy v ulici Patočkova, dobré spojení na letiště. V blízkosti je mnoho restaurací a obchodů.

Kanceláře jsou ihned k dispozici. V případě zájmu je možné pronajmout v přízemí domu sklad o velikosti 12 m2.

We rent offices in the upper (second) floor of an apartment house in Prague 6 Brevnov. The offices are 143 m2. Purpose of the rooms, except kitchen, is variable. Separate toilets for ladies and gentlemen and bathroom. Offices are air conditioned, equipped with security system, safe and telephone switchboard. The space is airy and bright with views of the gardens and park. Offices could be adapted according to your needs. Parking is available free in front of the house.

Kutnauerovo square is next to Belohorska street. There is excellent accessibility by car and public transport - trams stop Drinopol and bus in Patockova Street, good access to the airport. There are many restaurants and shops in the area.

Offices are available immediately. You can additionally rent a storage in teh house that is 12 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu138624
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře143
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.