Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBudějovická, Praha - Krč

Budějovická, Praha - KrčČástečně vybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji dispozičně velmi dobře řešený byt 2+kk (50m2) v žádané lokalitě Prahy 4, v dochozí vzdálenosti 3 minuty od stanice metra Budějovická.Byt prošel kompletní rekonstrukcí (nové rozvody elektro, vody a topení, nové štuky, podlahy a kompletní renovace koupelny s designovými zařizovacími předměty, moderní kuchyňská linka). Dům má novou střechu, rozvody vody a plastová okna. K bytu náleží prostorný sklep o velikosti 5m2, v domě je dále možno využívat kočárkárnu a kolárnu. V suterénu domu jsou k dispozici masáže a čínská medicína.

We sell very well designed apartment 2 + kk (50m2) in the attractive area of Prague 4, within walking distance of 3 minutes from metro station Budejovicka. The apartment was completely renovated (new electrical wiring, water heater, new plasters, floors and complete renovation of the bathrooms with designer furnishings, new modern kitchen). House has new roof, water and plastic windows. The apartment has a spacious cellar the size of 5m2, there is also possible to use bicycles and bikes room. In the basement are available massages and Chinese medicine.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu139634
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.