Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyRenneská, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Renneská, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč


Pronájem kompletně zařízeného bytu 2+kk na ulici Renneská, centrum města. Cena je včetně všech služeb. Byt se nachází ve 5.patře cihlového domu s výtahem. Jeho celková výměra činí 68 m2 a jeho součástí je terasa. Byt se nabízí kompletně vybavený novým nábytkem i spotřebiči. Byt je vybaven pračkou a veškerým nábytkem. V koupelně je vana, WC je zvlášť. K dispozici je televize. Velmi dobré spojení MHD. K nastěhování od 16.4. 2014. Vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu.

K nastěhování: ihned

Very nice apartment full - equipped, 2+kk with terase in Brno- centrum with a nice view. The price is including all fees. The apartment is located in 5th floor of the house with lift, 68m2. In the flat there is washing machine. Bathroom and WC separately. Parking is possible in front of the house. Very good public transport - tram. For rent 16.4. 2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14071
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.