Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyleskauerova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

leskauerova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


 Nabízím k pronájmu nový byt 2+kk se šatnou,terasou a sklepem. Byt je slunný orientován jiho-západním směrem, s krásným výhledem na Brno. Veškerá občanská vybavenost ZŚ,MŚ obchody a služby do 100m. V blízkosti mariánského údolí-ideální pro turistiku. MHD před domem 78, 58 pět minut chůze, tram č.8 10 min chůze. V ceně bytu je k dispozi separátní podzemní garážové stání pro 2 auta. Byt je kompletně luxusně zařízen. Internet 2mb/s, SKY TV v ceně!

K nastěhování: 07/01/2013

 Překlad (česky anglicky)

We rent new flat 2 bedroom with dressing room and terrace. Sunny apartment is oriented south-west, with beautiful views of the city of Brno. All civic amenities Elementary and Secondary School shops and services in the 100m. Virgin Valley near-ideal for hiking. Public transport out front in 1978, 58 five minutes walk, tram number 8 10 min walk. DISPOSAL The underground garage for 2 cars. The apartment is fully furnished luxuriously. Internet 2MB / s cable

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14128
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.