Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 20 m² bez realitkyslovanské náměstí, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

slovanské náměstí, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné5 000 Kč


Nabízíme podnájem v perfektní lokalitě pár kroků od Slovanského náměstí. Předmětem pronájmu je JEDEN pokoj v bytě 4+1. K pokoji patří zasklená lodžie s klidným výhledem do zeleného dvora:), která rozšiřuje jeho plochu. Pokoj je plně vybavený:

-TV se settopboxem

-internet UPC

-pracovní stůl, stolek, lampičky, velká skříň na oblečení, peřiňáky, 2 postele (možné použít zvlášť a nebo srazit pro pár:)) atd..prostě komplet

-topení "wafky"

Další info:

-první patro (tj. ne přízemí)

-pár kroků od zastávky 67 a 32 (jezdí na Českou), kousek od Husitské (rychlá tram do centra č. 1, 6 a 7, noční busy a večerní tramvaje z centra až domu - luxus:))

V bytě bydlí dál pohodoví manželé středního věku (pracující), sami jsme s nimi bydleli několik let v bezproblémové symbióze:) K dispozici máte samozřejmě koupelnu hned u pokoje (včetně pračky), dál plně vybavenou kuchyň (mikrovlnka, rychlovaná konvice, sporák s troubou...). V další místnosti je lednice s mrazákem. Žádná zvířata. Domácí jsou nekuřáci.

Vhodné pro mladý pár nebo dvě studentky či dva studenty (ovšem pořádné:)).

Požadavky žádné speciální - jak si chodíte domu, o to se nikdo nezajímá. Na víkendy pryč jezdit nemusíte. Jen to chce trochu ohleduplnosti (nedělat bordel v noci a v kuchyni:)). Domácí předpokládám budou preferovat nekuřáky. Jinak jsou naprosto nekonfliktní - zavřou se ve svých dvou propojených pokojích a vy ve svém a máte soukromí. O víkendech někdy jezdí na chatu. Jen nutné info - domácí čeká mimčo, ale údajně s ním v bytě bude jen ze začátku.

Stěhujeme se do svého, tak přenecháváme toto fajn bydlení někomu dalšímu:)

K dispozici BŘEZEN nebo DUBEN. Dohodneme se:)

Cena 5000Kč za měsíc (tj. 2500 za osobu) včetně všeho, žádné další doplatky, poplatky či zálohy. BEZ REALITKY:)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14208
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Plocha20
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.