Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyKostomlátecká, Nymburk - Drahelice, Středočeský kraj

Kostomlátecká, Nymburk - Drahelice, Středočeský kraj
Cena699 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 016 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


PRODÁM O VÍCE NEŽ ČVRT MILIONU LEVNĚJI 2 ROKY STARÝ BYT (PŮVODNÍ CENA 989 TISÍC,NYNÍ 729 TISÍC!,PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ DALŠÍ SLEVA),VYKLIZENÝ,ČSŤOUČKÝ-ZK NASTĚHOVÁNÍ JEN 45 MINUT NA HLAVNÍ NÁDRAŽÍ PRAHA

PRODÁM :SVĚTLOUČKÝ,ZAJÍMAVĚ ŘEŠENÝ BYT 1+KK, S ODDĚLENOU TOALETOU A KOUPELNOU (MOŽNO I SE ZÁNOVNÍ PRAČKOU),PROSTORNÝM POKOJEM S VÝHLEDEM NA LABE,V CHODBĚ MÍSTO PRO DVĚ OBŘÍ VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ,možnost zanechání SKROMĚ ZAŘÍZENÉ KUCHYŇKY,SKLEP A PARKOVACÍ MÍSTO.

BYT se nachází v Drahelicích v Nymburce,v klidném prostředí přírody s výhledem na Labe a je situován na jižní stranu.Je cca 50m od Labe a NENÍ V ZÁPLAVOVÉ OBLASTI-viz.povodí Labe!

JEN 45 MINUT VLAKEM NA HL.NÁDRAŽÍ PRAHA-TŘETÍ STANICE,

JEN 10 KM OD DÁLNICE NA ČERNÝ MOST-CCA 25 MINUT Z DOMU VELMI NÍZKÉ NÁKLADY

(při komplet.záloze-2500Kč,nyní vráceno 10.600Kč(elektrika,plyn,voda,včetně fondu oprav!!)

V krátkosti:

Bytový dům na břehu řeky Labe v Nymburce vznikl kompletní rekonstrukcí budovy postavené v roce 1985. Zachována byla pouze statická konstrukce budovy. Na střechu domu byla osazena nová sedlová střecha včetně konstrukce krovu. Dům nově splňuje normy nízkoenergetické stavby a proto Vaše náklady na bydlení budou oproti panelovým domům méně než poloviční.oprav.

Před domem se plánuje výstavba dětského hřiště a spojovací chodník k Labi. Ze všech bytů situovaných na jih je krásný výhled na řeku..

Vzdálenost domu od centra Nymburka je tři kilometry. Do centra vás dopraví několikrát denně autobus, zastávka je pouhých deset metrů od domu. Milovníci cykloturistiky ocení připojení pozemku na labskou cyklostezku, rybáři naopak hojnost ryb v Labi v tomto místě. Maminky s dětmi naopak ocení klidné prostředí situované na jih,bez jakékoli automobilové dopravy,kde sluníčko svítí celý den. Dále pak jistě oceníte nedaleký supermarket(cca 1,5km) a koupaliště – jezero v Kostomlátkách(cca 1,5km),ke kterému se dostanete ať už autem, nebo podél řeky na kole.

SPECIFIKACE BYTOVÉ JEDNOTKY

Číslo: 6

Typ: 1+kk

Plocha bytové jednotky: 36,31 m

SPECIFIKACE PŘÍSLUŠENSTVÍ JEDNOTKY:

Balkón: NE

Sklepní komora: cca 6 m2

Venkovní stání: ano

Snad Vám byteček trošku přiblíží pár fotografií..

Bližší informace Vám budou sděleny na tel.724 929 000 ,359 571 594 ..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu142839
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha36
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.