Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyBachova, Praha - Chodov

Bachova, Praha - ChodovVybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+1 o celkové ploše 72 m2, obytné plochy 21,8 + 13,1 + 12,1 + 12 m2, lodžie 5,5 m2, obývací pokoj a lodžie orientovány na jih do parkové úpravy dvora. Byt je ve zvýšeném přízemí, vchod z ulice k výtahu je ze suterénu. Plastová okna, bezbariérová úprava v domě i v bytě. V suterénu odkládací kóje 2 m2. Ulice vedlejší jednosměrná s malým provozem. Panelový dům po GO střechy, vodovodních rozvodů a výtahu, byty vybaveny elektronickým systémem dálkového odečtu tepla. Vodoměry na studenou i teplou vodu. V domě k dispozici rozvod kabelové televize. Stanice autobusů a prodejna TESCO cca 40 m, v blízkosti stanic metra Opatov a Háje.

Byt v osobním vlastnictví, členský podíl na rekonstrukci a zateplení domu a zasklení lodžie uhrazen - realizace 2011. Měsíční poplatky za spotřebu vody, ohřev vody, topení a ostatní poplatky správci domu průměrně cca 2500 Kč. Plyn a elektro v bytě podle odečtu měřičů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu144279
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.