Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 080 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


 Převod práv k DB (OV) 2,5+1 v žádané, lukrativní lokalitě Brno-střed. Byt se nachází na ulici Kotlářská v blízkosti Lužáneckého parku. Byt je velice slunný a klidný, s mimořádně výhodnou orientací na jižní stranu do rozlehlého vnitrobloku s veřejnou zelení. Převod do OV je možný po výměně stoupaček v domě (právě probíhá).

Byt je ve 4. patře cihlového domu s výtahem a celková plocha bytu činí 68m2. Dispozice bytu: pokoje se samostatnými vstupy – obývací pokoj s nikou 18,7m2 + 9,4m2, pokoj 12m2, kuchyň 8 m2, předsíň 8m2, koupelna s vanou, samostatné WC. Pokoje jsou neprůchozí. K bytu náleží komora (2,3 m2), velká lodžie (7 m2) s vchodem z kuchyně i z pokoje, která poskytuje absolutní soukromí a lze ji využít k venkovnímu posezení. Podlahovou krytinou jsou parkety v pokojích, dlažba v koupelně a na WC, PVC v předsíni a v kuchyni. Je možno přenechat i s nábytkem (bez navýšení ceny). Sklepní box, podíl na zahrádce za domem.

Stav udržovaný standard, nová eurookna. Dálkové vytápění, na radiátorech jsou nainstalovány termoregulační ventily. Nízké náklady - 4.000 Kč (včetně ÚT a vodného) + inkaso.

Byt je volný ihned. Cena je k jednání.

Hlavní předností tohoto bytu je velká lodžie s výhledem na jižní stranu a zároveň orientace všech oken do vnitrobloku. To vše zajišťuje budoucím majitelům absolutní soukromí a klidné bydlení v centru Brna. Díky lokalitě se nabízí výborná dopravní obslužnost, maximální nabídka veškerých služeb a společenského vyžití.

tel. 604 786 646, 605 430 120

rk nevolat

K nastěhování: 1/3/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu14434
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha68
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.