Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 1+kk • 22 m² bez realitkyKrátká, Praha - Strašnice

Krátká, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Světlé, suché a čisté 1+kk, po úplné rekonstrukci, možnost LAN,internet+UPC, ÚT-platba podle spotřeby plynu, rozpočítaná na metry, záloha na topení 500/měs. Krytina podlahy dlažba, soc. zařízení se sprch. koutem, zavěšený záchod a umyvadlo, 150 litrů bojler v samostat. sociální místnosti. Přivedeno i 380 V. Snížené přízemí, na metro A-Strašnická 5 min, na tramvaj Pod Primaskou 3 min. Veškeré služby v místě. Vhodné na kancelář, masérnu či fitko, nerušící služby/výrobu, v limitu bydlení. Nájemné a zálohy na služby (tj.úklid a osvětlení chodeb, voda - podle počtu osob - ve dvou asi 500 Kč) se platí každého 15. na příští měsíc, po špatných zkušenostech požaduji kauci ve výši měsíčního nájmu za každý měsíc výpovědní lhůty (3měs. výp.lhůta=3x nájemné předem) při podpisu smlouvy. Elektroměr po podpisu nájmu převádím neprodleně na nájemníka.

Well-lit, dry and clean single room. Full refurbishment just finished, wiring for LAN/internet available. UPC cable TV and internet with phone available on request. Central heating: payment = cost of gas apportioned proportionally to the floor area, ante for gas 500 Kč/month. Flooring material: tiles overall. New shower booth, WC and washbasin in a separate room, hot water supply from 150 litre electric boiler. 380 Volts available immediately. Semi-basement in good neighbourhood, 5 min walking distance to Metro A-line station Strašnická, tramway station Pod Primaskou 3 min. All public /commercial services in 10 minutes' walking distance. Suitable for office, non-disturbing services or production, to a limited extent for living. Rent and ante for services (lighting and cleaning of corridors, water) calculated per capita (usually around 500 Kč for two) is to be paid every 15th for the following month. Due to a certain bad experience a deposit sum equal to a month's rent for each month of duration of the notice (i.e. three-month notice=3x rent in advance) upon signing of contract. Electicity meter transferred to the tennant immediately after signing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145058
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře22
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.