Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+1 • 170 m² bez realitkyKe Stírce, Praha - Kobylisy

Ke Stírce, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena5 865 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 873 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Mezonetový částečně loftový byt 5+1 o ploše 170 m2 s 5 m2 balkonem v 6. a 7. nadzemním podlaží,jako atypická nástavba na panelovém objektu.

Lokalita Praha 8 – Kobylisy (využitelná plocha nad výšku 150 cm cca 120 m2)

Popis:nabízíme k prodeji velmi prostorný mezonetový,částečně loftový byt s atypickou dispozicí,včetně komplexního vyřešení umělého a denního osvětlení.Z převážné části bytu je panoramatický výhled na chrám sv.Víta,Petřín a přes Vyšehrad až na brdské kopce.Byt má tři sociální zařízení,která jsou komplexně vybavena atypickými zařizovacími předměty.Dále je jedna koupelna zařízena pračkou.Byt je vybaven komplexní kuchyňskou linkou s myčkou a mrazákem s lednicí.V hlavním obytném loftovém prostoru je provedena příprava pro napojení na samostatný komín,tj. možnost osazení (postavení) krbu,či krbových kamen.Vytápění a ohřev teplé vody je zajišťován samostatným plynovým kotlem s boilerovým zásobníkem,který je součástí koupelny v patře.Vzhledem k jihozápadní orientaci je byt světlý a dobře prosluněn.

V místě je veškerá občanská vybavenost.V letních měsících je v tříminutové docházkové vzdálenosti k dispozici rekonstruované koupaliště Okrouhlík,citlivě zasazené do přírodního parku Okrouhlík.Stanice tramvaje Okrouhlická je ve 2 minutové docházce a stanice metra Kobylisy je v pěti až sedmiminutové docházce.

Byt je v osobním vlastnictví a jako takový je zapsán v katastru nemovitostí,včetně podílu na společných prostorách.Dům je vybaven velkoplošným výtahem.

K bytu je možné dokoupit samostatnou garáž v 5 ti minutové docházce.

Prodejní cena činí celkem 5.865.000 Kč.

Měsíční provozní náklady cca 5.100 Kč. Tato položka v sobě obsahuje základní náklady na provoz objektu (světlo, výtah, odpad), elektrickou energii vlastního bytu a náklady na topení a teplou vodu bytu.

V případě zájmu volejte tel. 607 795 744 nebo email: info@ado-praha.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu145997
Dispozice5+1
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha170
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.