Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 4+kk • 62 m² bez realitkyTichá, Praha - Smíchov

Tichá, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabídka pronájmu kancelářských prostor – cena k jednání.

Nabízíme pronájem nebytových prostor – kanceláří v přízemí rodinného domu v Praze 5 v Tiché ulici č. 7 . Dům se nachází ve vilové čtvrti Hřebenka na Strahovském kopci, stranou od hlavní komunikace z Náměstí Kinských na Strahov. Jedná se o jednopatrovou rodinnou vilku s podkrovím z roku 1912 po rekonstrukci. V místě je možnost parkování.

Kancelářské prostory vznikly rekonstrukcí bytu v přízemí a změna způsobu užívání prostor byla schválena MČ v Praze 5. Prostory byly 6 let užívány jako Pražská kancelář americké firmy Koch-Glitsch, s.r.o.

Jedná se o 4 místnosti o výměře cca 12, 13, 16 a 17 m2. V jedné místnosti je kuchyňská linka s malou lednicí, keramickou deskou, dřezem a baterií s teplou a studenou vodou. Ze vstupní místnosti je vchod do WC a koupelny (umyvadlo a sprchový kout s teplou a studenou vodou).

Vchodové dveře jsou pancéřované s rozpěrnými tyčemi a bezpečnostním zámkem. Celý prostor kanceláří je chráněn bezpečnostním zařízením – pohybové senzory v místnostech, zajištění oken a dveří a možnost připojení na pult centrální ochrany. (Celé zařízení je nutno aktivovat u firmy která ho instalovala.) Na všech oknech je bezpečnostní folie. Ve všech kancelářích jsou instalovány PC rozvody se zásuvkami s propojením na jedno místo.

Kanceláře nejsou jinak zařízeny, několik kusů nábytku je možno po dohodě odstěhovat.

Prostory jsou vhodné jako obchodní zastoupení, externí kancelář, právnická kancelář event. ordinace.

V případě potřeby je současně možno pronajmout v podkroví domu byt – hala (13 m2), dva pokoje (11 a 13 m2), kuchyň (8m2), koupelna s vanou umyvadlem a boilerem na teplou vodu a WC se střešním oknem. Ve všech místnostech jsou zkosené stropy, z obývacího pokoje je vchod na balkon ve střeše, ze kterého je nádherný pohlede na Prahu. Byt je plně zařízen.

Viz samostatný inzerát.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu146881
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.