Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 33 m² bez realitkyČeskoslovenské armády, Příbram - Příbram, Středočeský kraj

Československé armády, Příbram - Příbram, Středočeský kraj
Cena365 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji byt 1+1 o celkové ploše 33 m2, k bytu náleží půda o výměře 28 m2, sklep 5,5 m2, dvě zahrady s rozlohou 16,9 m2 a 13,4 m2 a dále dvě dřevěné kolny.

Byt je nezařízený, v původním stavu a je zde nutná rekonstrukce včetně výstavby koupelny a kuchyně. Půdní prostor je možno v budoucnu předělat na další obytné místnosti, je nutné si vyjednat souhlas nájemníků, stavební povolení a poté zápis do katastru.

Přibližná investice do bytu se odhaduje kolem 200.000kč, samozřejmě podle nároků majitele. V bytě je nyní odpojena elektřina a je nutné do bytu navést plyn, který končí o patro níže.

Byt se nachází v lokalitě centra města, je zde veškerá občanská vybavenost. Bus MHD i meziměstská linka cca 2 min. chůze. Dále škola, školka, obchody, nemocnice cca 15 minut.

Dům je čistý a udržovaný. Oprava střechy a zateplení je na budoucí dohodě mezi nájemníky domu. Prosím pouze vážní zájemci! Děkuji

NYNÍ AKCE: do konce ledna cena 365.000kč!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu148608
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha33
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.