Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 330 m² bez realitkyPětihosty - Pětihosty, Středočeský kraj

Pětihosty - Pětihosty, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 700 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Majitel nabízí k pronájmu krásnou novostavbu velkého rodinného domu v Pětihostech (Praha-východ), hezké klidné obci 3 km od exitu D1 Mirošovice. Jedná se o novostavbu z r. 2001, částečně zařízenou. Dům má 2 nadzemní podlaží a suterén, který se nachází částečně na úrovni terénu, částečně pod ní.

V 1. NP je velmi prostorný obývací pokoj s krbem a jídelnou, kuchyň se spíží, pokoj pro hosty, pokoj s umyvadlem, pracovna, koupelna s WC a samostatné WC, v úrovni 1. NP je také částečně zastřešená terasa orientována na jih. Ve 2. NP se nacházejí 2 ložnice, jeden velký prosluněný pokoj se šatnou, koupelna s WC, samostatné WC a komora. Ve 2.NP jsou opotřebované koberce - nájemník si zvolí novou podlahovou krytinu dle vlastního výběru (náklady zpětně uhradí majitel). Suterén je tvořen garáží, velkou technickou místností/prádelnou a dvěma komorami. Užitná plocha domu činí 330 m^2. Velmi úsporný rodinný dům (zateplené prefabrikáty Velox + zateplení obvodového zdiva EPS, okna dovezená z Lince s nízkým součin. tep. propustnosti) je vybaven kompletně zařízenou kuchyní (kombinovaná lednička/mrazák, sporák, trouba, mikrovlnka), pračkou, vestavěnými skříněmi, pevnou linkou a vlastní analogovou telefonní ústřednou s několika telefony, ADSL (případně možnost wifi), centrálním vysavačem rozvedeném po celém domě, elektromotory na dálkové ovládání u příjezdové brány i vrat garáže. Kromě garážového stání je k dispozici několik venkovních parkovacích míst na pozemku. Dle přání nájemníka je k domu k dispozici až cca 650 m^2 zahrady, příp. lze pronajmout i bez ní.

Bezpečná lokalita obklopena přírodou, zároveň výborná dopravní dostupnost do Prahy - cesta do centra Phy (Praha Hl. n. ) PID 55 min. (bus+vlak celkem), cesta autem do Phy cca 15 min. Zlevněno!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu149322
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha330
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.