Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyBabákova, Praha - Chodov

Babákova, Praha - ChodovVybaveno
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 174 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt v družstevním vlastnictví 3+1 se nachází ve 2 patře panelového domu bez výtahu v Praze 4 - Roztyly v klidné ul. Babákova. Byt je po celkové rekonstrukci: nové jádro, plastová okna, nová velká kuchyňská linka, na podlahách je nově položene lino, plovoucí podlaha a dlažba. Dům prochází rovněž rekonstrukcemi. Celková rozloha bytu je 78 m2. K bytu náleží velký sklep v suterénu. WC je oddělené od koupelny. V chodbě jsou vestavěné skříně. Orientace oken je na severovýchod a jihozápad. Dům se nachází v klidné lokalitě, s velmi dobrou občanskou vybaveností a dopravní obslužností, zastávka BUS 213, 135, 170 cca 10 min.chůze, výborné spojení na metro C (Roztyly cca 5 min. Chodov cca 10 min.). 2 školky cca 3 a 5 min. chůze. Prosím pouze vážní zájemci.

Very nice and big appartment, 2 bedrooms, livingroom and kitchen, very nice location, 5 minutes walk to Roztyly metro station, 10 minutes walk to Chodov metro station. Fell free to ask for details.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu151824
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.