Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 3+kk • 34 m² bez realitkyŠtefánikova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Štefánikova, Brno - Ponava, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné180 Kč

+ Poplatky za služby180 Kč


Nabízíme k pronájmu výukové prostory ve druhém patře domu přímo v centru Brna. Jedná se o 3 místnosti - 25,55m2, 28,32m2 a 8,37m2 – dvě vybavené třídí (wifi zdarma, Hi-fi věž, multifunkční talbule) pro 12 – 14 lidí a jednu menší místnost, která je momentálně koncipována pro 8 studentů – možno využít i jako kancelář. Do těchto prostor se vchází vlastním vchodem a je zde i vlastní sociální zařízení. Mezi další výhody rozhodně patří: skvělá dostupnost v rámci MHD, možnost obědu v okolních restauracích, automat na kávu.

Pronajímat lze ve všední dny i víkendy, obzvláště vhodné je pořádání jednorázových, ale i pravidelných akcí (výuka, schůzky, semináře, porady, jednání, různá setkání). Cena je 180 Kč/60 min. při pronájmu jedné místnosti, nebo 300 Kč/60 min. při pronájmu všech tří místností. Parkovat lze cca 5 minut od budovy.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte e-mailem, telefonicky či přímo osobně v naší kanceláři. Po domluvě Vám prostory velice rádi ukážeme.

e-mail: info@kurzyjilek.cz

tel: 541 240 708

web: www.kurzyjilek.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu152137
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha34
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.