Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+kk • 100 m² bez realitkyDolní Morava - Dolní Morava, Pardubický kraj

Dolní Morava - Dolní Morava, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné715 Kč


Prázdniny na Dolní Moravě za dobrou cenu!.

Pronájem chalupy v oblíbeném horském lyžařském středisku Dolní Morava, v oblasti Králického Sněžníku. Pruhovaná roubenka, cca 180 let stará, 2+kk po rekonstrukci s menším udržovaným pozemkem a venkovním grilem.

V objektu se nachází chodba s krbem odkud se chalupa centrálně vytápí dřevem, společenská místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem včetně sporáku se sklo-keramickou deskou a troubou, malou lednicí a mikrovlnkou. Ložnice obsahuje 5 lůžek a nábytek. Koupelna má sprch.kout s hlub.vaničkou a WC, dále zde najdete dřevník/garáž, spíž, sklep a neobytné půdní prostory.

Ve vesnici nechybí bobová dráha, wellness hotel, stezka v oblacích, vícero restaurací a hotelů s dobrou kuchyní, fajn lokalita na kolo, turistiku atd..

Koupání buď na přehradě na Pastvinách nebo v termálech Velké Losiny.

Ubytovací kapacita chalupy: ideálně pro 4-5 osob, prostor na spaní lze využít až pro 9 osob.

5 lůžek je v ložnici, 4 lůžka ve společenské místnosti spojené s kuchyní (v tomto případě nutno přivézt spacáky, peřin tam tolik není).

V celém objektu je vytápění krbem (teplovodní radiátory + přímotop, je-li třeba, vodu v bojleru ohřívá krb nebo elektřina).

Parkování přímo před chalupou, 2-3 auta.

Uvedené ceny platí pro až 5 osob. Cena za objekt a týden v letním období 5000,-Kč, v zimě 9000,-Kč. Cena za objekt/víkend v létě 2200, v zimě 3800,-Kč. Ubytování v období 23.12-1.1.2017 - vyšší cena. Závaznou rezervaci provedeme po přijetí platby ve výši 60% nájemného, zbylých 40% a kauci 5000,-Kč uhradíte při převzetí chalupy.

Chalupu přebíráte i předáváte uklizenou, příp. vám bude naúčtován poplatek za úklid 800,-Kč.

Kauci vracíme na účet do 5 pracovních dnů po ukončení nájmu a navrácení klíčů. Klíče vyzvedáváte v Brně, případně na místě. Povlečení si berete vlastní, případně spacáky nebo poplatek za povlečení a ručníky 200,-Kč/ osoba

Nutná znalost topení v krbu, ideálně i teplovodního systému.

Pronájem chalupy je možný po celý rok, v případě častějšího využití a nabídky konkrétní pravidelné údržby dohoda možná.

Nemáme zájem o spolupráci s RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153055
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.