Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyVrchlického, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj

Vrchlického, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 531 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 (56 m2) s balkónem na ulici Vrchlického. Klidná část města, ačkoliv je místecké náměstí vzdáleno 180 m pěšky. V bytě byla provedena kompletní rekonstrukce. Byla zcela změněna dispozice koupelny. Nyní je větší. V koupelně je hydromasážní vana, nová sanita, dlažba, sádrokartonový podhled s bodovým osvětlením. Nový bojler (Dražice 200 l). V předsíni je vestavěná skříň s velkým zrcadlem. V kuchyni je nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (Whirpool a Zanussi). Ložnice je odhlučněná (kvůli miminku). V bytě jsou provedeny nové rozvody elektřiny v mědi, nové jističe, omítky, plastová okna (Sulko) s velmi nízkou propustností tepla, nové podlahy (luxusní PVC), dveře. Vstupní dveře do bytu jsou protipožární.

Dům má tři NP, sklep a půdu. Byt je v 2NP. K bytu náleží velké sklepní prostory. Na domu je zateplení ze štítové strany, nové vstupní dveře, zvonky. Uvnitř domu jsou vyměněny elketro rozvody ve společných prostorách. V plánu je rekonstrukce střechy, dokončení zateplení celého domu, úprava vnitřních prostor. Dům se nachází v perfektní občanské vybavenosti. U domu je velké hřiště. Kolem domu je spousta zeleně.

Cena: 1.540.000 Kč

Kontakt: 733 511 397

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu153830
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.