Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 70 m² bez realitkyHorní náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Horní náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč


Pronájem bytu 1+1 o výměře 70 m2 nacházejícího se ve 3. patře domu v centru historické části města Olomouc, s výhledem na Horním náměstí. V bytě je nová kuchyňská linka se základními spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř, lednice s mrazákem) a nová koupelna. Byt je nezařízený. Po dohodně může v bytě zůstat stávající vybavení. Vytápění je ústřední a stejně jako ohřev vody je zajištěn prostřednictvím vlastního plynového kotle. Byt je k nastěhování od 09/2011. Uvedená cena nájmu je včetně všech záloh za služby pro 2 osoby (voda, el., plyn, atd.). Při podpisu nájemní smlouvy skládá budoucí nájemce 1 nájem na měsíc dopředu, kauci ve výši 1 nájmu vratnou po ukončení nájmu. Bez provize RK. Vhodný i pro studenty (možnost navýšení lůžek, cena dohodou).

Rent a flat 1 +1, 70 m2 area located in the 3rd floor in the historical center of Olomouc, overlooking the Upper Square. The apartment has new kitchen with basic appliances (stove, oven, extractor fan, fridge freezer) and new bathroom. The apartment is unfurnished. Once agreed upon in an apartment can be existing equipment. Central heating as well as water heating is ensured by its own gas boiler. The apartment is to move from 09/2011. The lease price is inclusive of all backups for 2 persons for services (water, electric., Gas, etc.). When signing the lease consists future tenant a rent for a month in advance, deposit of a lease return after termination of the lease. Without commission RK. Suitable for students (to increase beds, price agreement).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154213
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.