Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyNáměstí Emila Kolbena, Strančice - Strančice, Středočeský kraj

Náměstí Emila Kolbena, Strančice - Strančice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč


Novostavba prosvětleného bytu 1 + kk/B situována v 1. patře zatepleného cihlového viladomu bez výtahu v obci Strančice, Praha východ, OV o výměře 45,3 m2 včetně balkonu. Dispozice bytu: z centrální předsíně (3,10m2) je vstup do koupelny, která disponuje sprchovým koutem, toaletou a automatickou pračkou (5m2) a dále do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (32,20m2). V kk je k dispozici kuchyňská linka, elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnná trouba, odsavač par a kombinovaná chladnička s mrazákem nahoře. Z obývacího pokoje se dostaneme francouzským oknem na balkon (5m2). Podlahové krytiny obytné místnosti + kk: plovoucí podlahy, koupelna a balkon: keramická dlažba. Plastová okna, vytápění je řešeno ústřením topením díky společnému plynovému kotli pro celý objekt. Nájemníci mohou též využít sklep, který k bytu náleží a také zamykatelné parkovací míso.

Výborná dopravní dostupnost: dálnice D1 (sjezd Velké Popovice/Strančice) a po 2 km jste přímo v obci nebo 5 min. chůze na vlak Praha/Benešov 1/4 hod intervaly. Občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, lékařské středisko, obecní úřad, lékárna, knihovna, několik obchodů, kavárna, cukrárna, hospoda, dětské hřiště a minigolf. Strančice jsou klidnou obcí v přírodním prostředí mimo hlavní komunikační tahy. Zároveň je to obec moderní a dynamická, která investovala v posledních letech obrovské částky do modernizace technické infrastruktury a stává se přirozeným centrem lokality. Výhradní zprostředkování prodeje této nemovitosti vám zajistí bezstarostný a klidný průběh celé transakce.

Podmínky pronájmu: volné od 10/2012,

kauce: 1 nájem + služby

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154321
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.