Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 264 m² bez realitkyŠtefánikova, Velké Popovice - Velké Popovice, Středočeský kraj

Štefánikova, Velké Popovice - Velké Popovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům(5+2/balkon)v původní zástavbě, s udržovanou, vzrostlou zahradou(jižní svah)s krásným výhledem do zeleně a na Velké Popovice a okolí. Dům se nachází na výjimečném(výšeném)místě v krásném prostředí přírodního parku Velkopopovicko s vynikají...

Celý popis

Rodinný dům(5+2/balkon)v původní zástavbě, s udržovanou, vzrostlou zahradou(jižní svah)s krásným výhledem do zeleně a na Velké Popovice a okolí. Dům se nachází na výjimečném(výšeném)místě v krásném prostředí přírodního parku Velkopopovicko s vynikající dostupností do Prahy(dálnice D1 je vzdálena 3km)a s veškerou občanskou vybaveností. Velké Popovice leží 20km jihovýchodně od Prahy. Dům je situován na konci slepé ulice, takže ze dvou stran nejsou a ani nebudou sousední obytné parcely(lesní plocha), velmi vhodný pro rodinu s dětmi, je připravený k okamžitému užívání, s možností využít dům i jako dvougenerační. Dům prošel rekonstrukcí v letech 1995-96(nová střecha, fasáda a zámk.dlažba, částečná výměna a oprava původních dřev. oken a dveří, přístavba pokoje a koupelny v 1.patře, bazénu, skleníku, pařníku, balkonu a přístřešku na auto). A další etapa rekonstrukce proběhla ještě v letech 2009-10(nová koupelna se sprch. koutem a WC a kuchyně v přízemí, oprava balkonu, nově vytapetovaný obývací pokoj, jídelna, ložnice a nová kuchyně v 1.patře, nové podlahové krytiny v přízemí). Dispozice domu a zahrady: garáž + přístřešek na auto, dřevěný zahradní domek, venkovní krb, skleník, pařník, venkovní bazén s pískovou filtrací a tepelným čerpadlem. V suterénu(66m2)je prádelna, kotelna s uhelnou, chodba se schody do přízemí, sklep(vhodný na uložení ovoce apod.) a další sklepní úložné prostory. V přízemí(byt 2+1/balkon 95m2)vstupní veranda(4m2),následuje chodba se schody do mezipatra, spíž,samostatné WC, kuchyně s jídelnou(17m2)se vstupem na balkon(14m2), koupelna se sprchovým koutem a WC(4m2),obývací pokoj(21,5m2) a ložnice(18m2). V mezipatře je další samostatné WC, následují schody do chodby 1.patra (byt 3+1 73m2), z této chodby je vstup do spíže a také obsahuje vestavěnou skříň, v chodbě je také vstup na půdu, dále je vstup do koupelny(7m2)za kterou je další úložný prostor, obývací pokoj(21.5m2), jídelna(17m2) s otevřeným vstupem do kuchyně(4m2)a útulná podkrovní ložnice(9,5m2).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu154536
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha264
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.