Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 320 m² bez realitkyNová Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský kraj

Nová Ves, Nová Ves - Nová Ves u Nelahozevsi, Středočeský kraj
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 825 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


PRÍMÝ MAJITEL PRODÁVÁ SOUBOR STAVEB PRO KOMFORTNÍ BYDLENÍ A PODNIKÁNÍ: 1)NOVOSTAVBA DVOUGENERAČNÍHO RD, 2) DVOUGARÁŽ A DÍLNA, 3) ZDĚNA STODOLA, 4) SKLAD.

1)NOVOSTAVBA RD r. 1997 o 2 samostatných bytových jednotkách 3+1 (2x160 m2), částečně podsklepeno; oba byty mají velmi rozlehlé místnosti (na obou podlažích tři pokoje, kuchyň, chodba, toaleta, rozlehlá koupelna, spíž a technická místnost), variabilní dispozice bytů s možností oddělených prostor pro bydlení a podnikání (kanceláře). Podlahové vytápění celé plochy obou bytů. Orientace pokojů JZ-krásný výhled do krajiny.

2)SAMOSTATNÁ ZDĚNÁ DVOUGARÁŽ A DÍLNA -2 vjezdy ze dvora – 60 m2.

3)SAMOSTATNÝ OBJEKT ZDĚNÉ STODOLY se zděným chlévem, kamenným sklípkem a vjezdem z ulice (možná přestavba na bydlení nebo pro komerční účely).

4)SKLADOVY OBJEKT propojený se stodolou, s vjezdem ze dvora.

Pozemek 900 m2 se dvěma vjezdy z ulice, z toho zastavěná plocha cca 300 m2, ostatní dlážděný dvůr a zahrada.

Technická infrastruktura: elektro, vodovod i vlastní studna, plynovod, septik.

V obci základní vybavenost – středisková obec.

Strategické umístění u křížení D8 a silnice I/16 (Mělník, Slaný). Výborná dostupnost Prahy autem (po D8 15 minut do Letňan, 20 minut do Holešovic), autobusem i vlakem.

Village estate for living or enterprise (big family house for several generations with two separate living units 3+1 each, separate double garage, big stylish barn) - everything in very good shape. Located on a calm edge of the village with excellent connection to Prague (12 minutes by highway, direct busline, trainstation at 1km in Nove Ouholice). Nursery school in the same street, basic facilities in the village.

The family house was newly built in 1997, living space 320 m2, cellar, every floor has a large part for living and separate room for enterprise (offices). High-quality materials, paving, floor heating (by gas).

The big barn has a gate giving on the street and an extension for parking of cars or other vehicles with a cellar. The barn may easily be reconstructed for living purposes.

The plot has about 900 m2 with two entrances from the street, the southern part borders to open land and gardens.

Water supply, gasline, a well for irrigation, sewerage to be built in near future.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu15465
Dispozice7+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha320
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.