Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 431 m² bez realitkyPulečný - Pulečný, Liberecký kraj

Pulečný - Pulečný, Liberecký krajVybaveno
Cena0 Kč


Prodej restaurace s dlouhou tradicí - dříve myslivecká chata a s pozemkem v obci Kopanina ,který se nachází při silnici u autobusové zastávky vedoucí z Jablonce nad Nisou do Frýdštejna .

V přízemí objektu se nachází vstupní zádveří , předsíň , chodba se schodištěm do podkrový , místnost s výčepem , restaurační místnost , kuchyň se skladem , WC , dva skladové prostory a kotelna . V podkrový je chodba se schody na půdu , salónek , WC , sprcha , komora , byt s koupelnou a WC a 2 podkrovními pokoji . Půdní prostor v horní části krovu obsahuje volnou půdu a komoru .Podkrový a půdní prostor lze predělat na pokoje k ubytování . Podlahová plocha místností je 431m2 , zastavěná plocha 744m2 , zahrada 174 m2 v současnoti využívaná , jako zahradní terasa k restauraci , za domem travnatý pozemek 538m2 bez omezení ochranými pásmy . Vlastní žumpa a studna . Objekt je částečně podsklepen. Parkoviště pro hosty restaurace před domem a vedle domu. K objektu náleží kolna , prodejní dřevěný stánek v jížní části pozemku .Na pozemku se nachází nedokončené okrasné jezírko. Nutno vidět. Další informace na tel. č. 607433615

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu155651
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha431
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.