Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyK Babě, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

K Babě, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj
Cena3 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 232 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Cena k dalšímu jednání!!! Nabízím k prodeji bezbariérový, nový byt (kolaudace 2008) v příjemné, klidné a zelené lokalitě kouzelné Medlánky. Ideální místo k bydlení pro rodinu s dětmi.

Okolí bytu:

V těsné blízkosti několik dětských hřišť, travnaté plochy mezi domy, medlánecký rybníček. Les na dohled (cca 300m vzdušnou čarou, CHKO Baba). Parkovací místa u domu volně k dispozici. MHD zastávka BUS č.65 (zast. Nadační) cca 100m od vchodu. Celkově klidná lokalita s plnou občanskou vybaveností (lékař, školky, školy, obchody, MHD, atd.)

Byt - interiér obecně:

V bytě samotném jsou plovoucí podlahy ve všech pokojích, dlažba v chodbě, šatně, koupelně a na záchodě. Okna jsou v celém bytě plastová s výborným tepelným i akustickým utěsněním a možností mikroventilace. Jsou dodatečně vybaveny interiérovými plně domykavými žaluziemi. Rozvody LAN jsou rozvedeny do všech pokojů.

Byt - místnosti:

Hlavní pokoj 31,2m2 obsahujen plně vybavenou kuchyňskou linku (vestavěná lednice, el. trouba, digestoř, sklokeramická deska) s ostrůvkem. Obývákovou část spojuje s velkým balkonem (6,4m2) s výhledem na protější kopce "francouzké okno". Zbývající pokoje mají rozlohu 12 a 11m2. Byt dále disponuje samostatnou místností určnou pro šatnu (1,8m2), komoru nebo malou pracovnu bez okna. V prostorné koupelně (5m2) s oknem je vana se sprchou + pračka. K bytu patří i sklep 1,81m2.

V domě je také prostorný výtah.

I am offering for sale new apartment(suitable also for handicap persons) in pleasant, calm and green city quater "Medlánky". This place is very suitable especialy for family with childrens.

Flat surrounding:

Within very close distance there are several playgrounds, grass fields between apartment buildings and small pond. Forrest is cca 300m (by direct distance). Open air parking lots are freely available right in front of apartment building's entrance. Public bus stop (BUS 65) is cca 100m away. Public services (doctors, schools, kinder gardens, shops) are all around.

Appartment's description:

Apartments is fully equipped by comfortable floating floor, ceramic tiling in lobby, small dressroom, bathroom and WC. High quality plastic windows have great silencing & thermal insulation capability. LAN is available in every room.

Rooms:

Living room together with fully equiped kitchen have floor area 31,2m2. Living room part of this big room is connected thru big "french" window with spacious balcony (6,4m2) with nice clear view at forrets and opposite hills. Remaining 2 rooms are having floor area 12 and 11m2. Dressroom (1,8m2). Comfortable bathroom (5m2) with window is equipped by Vane + shower, heating radiator, etc. To apartment belongs also small basement 1,81m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156178
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.