Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 22 m² bez realitkyOblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Oblá, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 600 Kč

+ Poplatky za služby100 Kč


Hledáme dva nebo jednoho spolubydlícího do jednoho pokoje, na ulici Oblá (Brno - Nový Lískovec), pěšky 10 min. od Campus Square. Nadherne, klidne prostredi s parkem. Zastávka trolejí 26, 29 a busu 50 a dvou nočních rozjezdů se nachází kousek od bytovky. Možnost šaliny č. 8, se kterou se dostanete během 15 min. do centra – z kopce 7 min. chůze. Přímo naproti večerka, která je otevřena po celý den a poblíž i ALBERT ( jedna zastávka směrem ke kampusu, nebo 4 min. chůze od bytovky). V Campusu je pak TESCO a poblíž na Kamenici je KAUFLAND.

Poklidná oblast, s hřištěm a romantickým parkem na procházky.

Jedná se o jeden průchozí pokoj, velký (22m2), s balkónem. Pohyb do dalšího pokoje minimalni. Cena pokoje 4600 Kč plus internet (wi-fi plus připojení přes drát). Jsme příjemní a rozumní spolubydlící a vyžadujeme klid a pořádek. Preferujeme studenty nebo studentky, popř. mladé pracující. Byt je plně zařízený. Nájem předem nepožadujeme, ale serióznost je podmínkou. Prohlídka je možná kdykoliv po předchozím telefonické nebo emailové domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu156476
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha22
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.