Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyVítkovická, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Vítkovická, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč


Nabízím pronájem zařízeného bytu 2+1 v Ostravě na ulici Vítkovická. Byt je luxusně zařízený (kožená sedací souprava, LCD televize, pračka, lednice, myčka, trouba a sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, satelit, DVD přehrávač, vysavač, žehlička, manželská postel, šatní skříň, …). Nachází se v panelovém domě ve 3. patře ze sedmi s výtahem. Plocha bytu je cca 50 m2. Koupelna je zděná, s vanou a sprchovým koutem. Toaleta je součástí koupelny. Na podlaze jsou položeny plovoucí podlahy. Byt se pronajímá včetně služeb (součástí je i internet a satelitní televize). Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost – pět minut do nákupního střediska Karolina a na zastávku městské hromadné dopravy. Patnáct minut pěšky do centra města.

We offer a rent of fully furnished flat 2+1 in Ostrava on Vítkovická street. The furniture is luxurious (leather sofa, LCD TV, washing machine, refrigerator, washer, bake off with ceramic hob, microwave, satellite, DVD player, vacuum cleaner, electric iron, marriage bed, wardrobe…). The flat is in panel house in the 3. floor amid 7. The building has a lift. Surface of the flat is c. 50 m2. The bathroom is bricked with a bathtub and shower bath. The closet is a part of the bathroom. The flat has a floating floor. Services are included cum internet and satellite TV. An excellent traffic and community availability – 5 minutes to Carolina shopping center, 5 minutes to tram stop and 15 minutes to downtown walking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu158809
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.