Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 200 m² bez realitkyNečín - Lipiny, Středočeský kraj

Nečín - Lipiny, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč


Rodiný dům 37 km od Prahy po Strakonické V malebném klidném prostředí obklopen vlastním lesem, nejbližší soused 700 m. V domě je ústřední topení, elektrokotel + kotel na uhlí, klimatizace v obývacím pokoji, krb, krbová kamna, garáž, velká terasa na jih k lesu, francouzká okna, sauna a nepovedený bazén v koupelně, vlastní vydatná studna, septik, dostatek dřeva z vlastního lesa,ovocný sad.Pozemek 5 ha (údržbu pozemku zajistíme) 2 km k Slapské nádrži, Zatopené žulové lomy v okolí vhodné na koupání a pro potápění. Pronajmeme dlohodobě 1-20 let k trvalému i rekreačnímu bydlení. Kauce 15000 Kč.

V zimě 700 m neudržovaná příjezdová cesta.

Family-owned house 37 km from Prague to south by motorway In a quiet green environment surrounded by its own forest, the nearest neighbor 700 m. The house has central heating, electric + coal boiler, air conditioning in the living room, fireplace, garage, large terrace on the south forest, French windows, a sauna, swimming pool not functioning in the bathroom, hearty own well, septic tank, plenty of wood from its own forest, fruit sad. groud 5 ha. 2 km to Slapy reservoir, flooded granite quarries in the area suitable for swimming and diving. Rent Long-term 1-20 years for permanent and recreational housing. 15000 CZK deposit.

In winter, 700 m unmaintained driveway.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu159572
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.