Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyLeitnerova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Leitnerova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


Byt je situovaný před 3,5 rokem postavené budově Studánka v klidné části centra města, pár minut od nám.Svobody a ulice Masarykova.Jídelna vybavená kuch.linkou, myčkou, lednicí. Pokoje jsou částečně zařízeny, které mají samostatné vstupy na podélnou terasu s výhledem do uzavřeného vnitrobloku se zahradou, která patří výlučně k této budově. Koupelna je s podlahovým vytápěním a vybavena pračkou, dále samostatné WC a šatna. Základní programy TV v ceně, lze aktivovat Internet WiFi a kabelovou UPC TV. Za příplatek lze pronajmout k bytu parkovací místo v uzavřeném suterénu s přímým přístupem přes výtah z bytu, cena 1500Kč/měsíc . Vjezd přes aut. vrata s dálkovým ovládáním. Byt je volný k nastěhování.

This three-room luxury apartment situated on the first floor of a new building with the closed garden within a few minutes walk from the city centre (Masarykova street and Svoboda Square). The garden is only open to the tenants and residents.The property comprises of : a reception hall, a living-room with a modern kitchen, two double bedrooms, a bathroom with the floor-heating and washing machine, a separate lavatory and cloak-room. Part Furnished. The property also benefits from a terrace having separate entrances in living-room and bedrooms. Basic TV is provided, full Internet WiFi and UPC TV can be activated. The special benefit is the parking place in the locked basement floor with a lift. This parking place is extra paid 1500CZK per month. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160026
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha91
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.