Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 56 m² bez realitkyK Olympiku, Praha - Karlín

K Olympiku, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Cena2 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 275 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Vyjímečný panelák! Jsme majitelé. Byt má 2 neprůchozí ložnice a daleký výhled na libeňskou vltavu. Z obýváku je nekrytý daleký výhled na vítkov do zeleně. Prostředí je pečlivě revitalizováno. Okolí tohoto malého sídliště prakticky v centru Prahy je rekonstruováno v duchu 60. let, je tu stylová kavárna a restaurace hned u domu. Jinak se tu staví nové domy a cena pozemků roste. Sídliště navazuje na historický karlín 19 století. Bzt je hned u metra Invalidovna. Dům je opečovávaný družstvem, příjemní sousedé. Nové stoupačky fasáda a okna. Byt je velmi světlý a prohřátý sluncem. Velmi dobre se nám pronajímal, dostávali jsme 17.000 měsíčně díky tomu že má neprůchozí pokoje. Prohlídka je možná kdykoliv.

BEAUTIFUL VIEW !!! This 2-separate bedrooms apartment is located in the residential neighbourhood of Karlin/Invalidovna, away from the busy tourist district but close to the city center. The surrounding streets offer lots of local bars & restaurants with ethnic & Czech food at local Czech prices. Reaching the Old Town is easy: 10 minutes by tram or subway, which stops frequently just around the corner. The 56m2 apartment has wooden floors, big windows with wide view. 4th floor. Spacious living room and kitchen. Bathroom with bath tube and separate toilet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu160376
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.