Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Praha - Smíchov

Na Hřebenkách, Praha - Smíchov
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 655 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabizime byt ve vyhledavane lokalite "Hrebenky" na Praze 5 Smichov. Byt je v malem cinzovnim dome, ktery je cca 6 let stary. K bytu patri garazove stani, sklepni koje a 11m2 balkon. Vlastni kotel v byte.

Byt jsme koupili novy, ale posledni 4 roky jsme ho pronajimali. Chystame se renovovat kuchyn, coz bude zahrnuto v uvedene cene. Pokud budete chtit byt se stavajici kuchyni, poskytneme slevu.

Pro vice informaci volejte 773188944

Lovely studio apartment for sale in Na Hřebenkách, Prague 5 Smichov . Building approximately 6 years old - heating (private internal furnace), fully equipped kitchen (refrigerator, microwave and washing machine included), separate bathroom and toilet, storeroom off kitchen which can be used as walk-in closet, underground security parking with remote-controlled door, cellar and lift from parking to apartment.

Located in exclusive residential area Hřebenky close to Andel and Mala Strana. Peaceful, leafy outlook, excellent public transport access - 3 minutes walk to tram stop Klamovka, just a few stops to Andel Metro B (Andel /Novy Smichov/cinemas/etc, only 5 minutes by tram). Surrounded by beautiful parks Klamovka, Ladronka and Kinsky Garden. Lycee Francais de Prague French school just nearby. Nice restaurants are just a few minutes walk. Very pleasant place to live.

Dimensions: apartment 40m2, balcony 11m2, parking and cellar.

Perfect executive, couple or single accommodation. We purchased the apartment new and recently rented the apartment for the past 4 years - will include renovated kitchen in sale price of 2,950,000 CZK or discount with kitchen as is.

For more information or to arrange inspection, please call:

773 944 188 (Czech)

773 944 188 or 604 426 035 (English)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162920
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.