Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyPetrohradská, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Petrohradská, Kladno - Kladno, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 770 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 636 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt 2+1 v osobním vlastnictví bez jakýchkoliv závazků o celkové velikosti 55m2 s balkonem (1m2) a vlastním zděným sklepem (1,5m2). Obývací pokoj (16 m2), kuchyně (14 m2), ložnice (12 m2), koupelna+WC (6 m2), sklad a chodba (4.5m2). V bytě je umístěn praktický sklad (1m2). Byt je umístněn v 3. patře čtyř patrového cihlového domu.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí – nové štuky ve všech pokojích, sádrokartonové podhledy s bodovým osvětlením v kuchyni, chodbě a koupelně. Nová buková podlaha v obýváku, plovoucí v ložnici, ve zbývajících místnostech velkoformátová dlažba Rako. Koupelna s rohovou vanou, obklady. Ve všech pokojích dřevěné obložkové zárubně , nové interiérové a vchodové dveře a plastová okna. Byt má vlastní vytápění pomocí plynového kotle s programovatelným čidlem v obýváku a radiátory v každém pokoji (žebřík v koupelně).

Součástí prodávaného bytu je prostorná kuchyňská linka tvaru L s vestavěnými spotřebiči - sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, myčka, digestoř s externím odvětráním.

Dům stojí klidné části Kladna – Rozdělově v blízkosti lesoparku Lapák a sportovního areálu Sletiště. Veškerá občanská vybavenost v místě - obchody, restaurace, školka, škola (100m), dětská hřiště, MHD – 100 metrů od domu. Výborná dopravní obslužnost do Prahy autobusem (Dejvická, Zličín)/vlakem – Metro A Dejvická (40min)/autem (20min po R6)

Dům je ve velice zachovalém stavu, v posledních 2 letech proběhla výměna plastových oken ve společných částech, vchodových dveří, rozvodů vody a plynu a oprava interiérů domu.

Měsíční platby za příspěvek do fondu oprav a zálohy na energie 3.500 Kč.

Byt je ihned k nastěhování.

Bližší informace a prohlídka po předchozí domluvě na uvedeném kontaktu.

K prodeji je zajištěn veškerý právní servis (příprava smluv, vklad na katastr, advokátní úschova).

Realitní kanceláře PROSÍM NEKONTAKTOVAT !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163056
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.