Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyKarla Čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj

Karla Čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný, slunný byt s dispozicí 2+1 v centru Unhoště po kompletní, nákladné rekonstrukci v roce 2011: nová okna, nové štuky, srovnané podlahy, nové elektrické a plynové rozvody + revize, nové stoupačky, koupelna, změna půdorysu.

Byt se sestává z kuchyně s ostrůvkem (17 m2), prostorného obývacího pokoje (20 m2), útulné ložnice (14 m2) s balkonem a koupelny s částečně odděleným WC. K bytu dále náleží sklep (4 m2). V chodbě a v ložnici vestavěné skříně. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči: myčka, plynový sporák, digestoř, horkovzdušná trouba, zásuvková lednice, mrazák. K bytu také patří podíl na společných prostorech před domem, kde lze parkovat a v létě možné posezení.

Obec Unhošť je přirozeně se rozvíjející město s veškerou vybaveností a dobrou dostupností do Prahy (Zličín a Hradčanská), Kladna a okolních vesnic. Autobusová zastávka je cca 150 m od domu, ve stejné vzdálenosti se dále nachází lékárna, restaurace, školka, knihovna, praktický lékař, veterinář, COOP, příští rok bude Tesco Express.

Budova má střechu po rekonstrukci, vlastní plynový kotel, další investicí bude zateplení a renovace fasády. Jedná se o menší cihlový dům (2 vchody, 4 patra), který byl zkolaudován v roce 1970.

S tímto bytem získáte bydlení v klidné lokalitě v kompletně nově vybudované jednotce v cihlovém domě, s pěkným výhledem do zeleně, a výbornou polohou jak v rámci Unhoště, tak ve vztahu k Praze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163124
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.