Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1769 m² bez realitkyVysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj

Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji skladový areál v obci Vysoký Újezd u Berouna, ležící nedaleko západního předměstí Prahy s dobrou dostupnosti do centra města, i možnosti využití dálnice D5 sjezd Rudná, (vzdálenost cca 14 km od Prahy směr Beroun). Prostory vhodné zejména jako zázemí stavební firmy, stavebnin, či menší logistické firmy, případně k uskladnění různých stavebních materiálů. Dále možnost využití ke stavbě RD - v okolí plánována velká výstavba RD viz. projekt tzv.„Zámecké zahrady“.

Součástí oploceného areálu (dva vjezdy) jsou tři samostatné montované nezateplené skladové haly s podezdívkou o rozměrech cca 6,2m x 15m (92m2), 6,2m x 15m (93m2) a 6,2m x 18m(111m2), celkem 296m2 zastavěné plochy, manipulační plocha 384 m2 a dále pozemek v současnosti využívaný jako zahrada 1089 m2 (možnost budoucího rozšíření skladové plochy či výstavbu RD). Celková plocha pozemků areálu činí 1769 m2. Skladové haly připojeny na inženýrské sítě: vodovod, elektřina, telefon k dispozici, vlastní septik, případně možnost napojení na kanalizaci, ostatní inženýrské sítě : plyn, kanalizace - ve formě přípojek na pozemku (kaplička, šachta).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163206
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 769
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.