Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 120 m² bez realitkyPříční, Vysoká Pec - Vysoká Pec, Ústecký kraj

Příční, Vysoká Pec - Vysoká Pec, Ústecký kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 177 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji samostatně stojící dům ve staré zástavbě Vysoké Pece. Nachází se na rohovém pozemku s vlastní studnou, jehož celková výměra je 872m2. Objekt zabírá plochu 120m2, tvoří jej obytná a neobytná část (přístavek s dílnou a kůlnou). V obytné části jsou tři místnosti s kuchyňským koutem, sociální zařízení s kotelnou, sklep a půda s možností půdní vestavby. Do domu je přivedena elektrika 220V, 380V, voda, telefon a internetové připojení. Plyn a kanalizace jsou na hranici pozemku. Ve vsi je úplná občanská vybavenost - škola, školka, obchod, pošta, dopravní obslužnost, restaurační zařízení, sportoviště, dětská hřiště, koupaliště. Cca 2 km od vsi je lyžařský areál Pyšná-Lesná. Dům je určen k rekonstrukci

We offer for sale a stand-alone house in centre of Vysoká Pec. Building is located on a corner plot with own well, total area of the plot is 872 m2. The building occupies an area of 120 square meters and includes residential and nonresidential section (workroom and shed). The living area has three rooms and kitchenette, bathroom and boiler room, basement and attic. In the house is electrics (220V, 380V), water distribution, telephone and internet cabling. Gas and sewer are on the boundary. In the village is full amenities - school, nursery, shop, post office, transport services, restaurants, sports facilities, playgrounds, swimming pool. Approximately 2 km far from the village is the ski resort Pyšná-Lesná. The house is ment for reconstruction.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163400
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.