Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 300 m² bez realitkyHorní Maršov - Temný Důl, Královéhradecký kraj

Horní Maršov - Temný Důl, Královéhradecký krajVybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Cena k jednání. Malebný penzion (18 pokojů) na pozemku o rozloze 900 m2, užitné ploše 300 m2, dále 30 m2 garáž a 15 m2 dílna. Pozemek je členěn na zastavěnou část, nádvoří sloužící jako parkoviště pro cca 8 automobilů a zahradu vhodnou pro grilování a pořádání venkovních akcí. V přízemí domu je 6 dvoulůžkových pokojů, kuchyň se sporákem, ledničkou a mikrovlnnou troubou, společenská místnost a hospodářská místnost s lyžárnou. V podkroví jsou 2 třílůžkové pokoje, 2 koupelny, 3 WC, spíž, společenská místnost, kuchyň se sporákem, elektrickou i mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a lednicí. Podkroví domu je přístupné dvěma nezávislými schodišti. Jedno spojuje podkroví se společenskou místností v přízemí, druhé umožňuje diskrétní přístup zadním vchodem domu.Celý objekt je podsklepen dvěma oddělenými sklepy. Jeden sklep s kotelnou a skladem dříví je přístupný z domu. Druhý sklep, který může sloužit jako vinný sklípek, je přístupný ze zahrady. Ústřední topení a ohřev TUV - kombinace kotel na dřevoplyn / elektrický kotel. Ostatní vybavení: Objekt je připojen k obecnímu vodovodu i kanalizaci, má obecní vysokorychlostní bezdrátový internet a obecní kabelovou televizi. K vybavení domu patří sněžná fréza Husquarna a samozřejmě veškeré vybavení penzionu, které je nové a vkusné. Skvělá lokalita- 3min pěšky na skibus, který Vás odveze do známých horských středisek (Javor, Portášky, Janské Lázně, Mladé Buky). Jelikož je penzion u hlavní komunikace, je zde bezproblémový přístup i při velké sněhové nadílce. RK nevolat.

Charming guest house (18 rooms) on a land area of ​​900 m2, living area of ​​300 m2, 30 m2 garage and 15 m2 the utility room. The land is divided into built-up part, serving as courtyard parking for 8 cars and garden suitable for barbecues and organizing outdoor events. On the ground floor there are 6 double rooms, kitchen with stove, refrigerator and microwave, lounge and economic room with ski storage. In the attic are 2 triple rooms, 2 bathrooms, 3 toilets, pantry, lounge, kitchen with stove, microwave and electric oven, dishwasher and refrigerator. The attic of the house is accessible by two independent staircases. There is also a cellar which can be used as the wine cellar. Central heating and hot water - a combination boiler for wood gas / electrical boiler. Other facilities: The building is connected to municipal water mains and sewers, the local high-speed wireless internet and local cable television. Facilities include snow cutter Husqvarna and of course all the house equipment and furniture, which is new and tasteful. Great location, 3min walk to ski bus that will take you to famous mountain resorts (Portasky, Janske lazne, Javor, etc.). Since the pension is the main road, there is easy access even during the winter.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163515
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha300
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.