Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 100 m² bez realitkyPelhřimov - Pelhřimov, Kraj Vysočina

Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj VysočinaVybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Tato dřevěná rekreační chata s betonovou podezdívkou a podsklepením je situována do romantického prostředí na okraji lesa v blízkosti Pelhřimova. Jedná se o polosamotu bez připojení k elektrické síti a místnímu vodovodu. WC je napojeno na septik. Dodávka elektrické energie pro práce je zajištěna pomocí benzínového generátoru a osvětlení pomocí plynových nebo petrolejových lamp. Vytápění je realizována prostřednictvím nového krbu na dřevo, který dokáže i v zimních měsících příjemně vytopit celý objekt. V okolí domu se nachází chovný rybník, pstruhový potok, studna a studánka. Interiér je stylově zařízený a kuchyň je vybavena plynovým sporákem. Výborná dostupnost z Prahy (cca 100 km po D1).

The fully-furnished cottage is situated in the peaceful neighborhood of forest close Pelhřimov. There is not connection to the power grid and the local water supply, but there is a generator which allows to use electric devices to homeworks or maintenance of the cottage. As a source of light is used oil or gas lamps. There is the new fireplace for heating whole cottage. WC is connected to the septic tank.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163973
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.