Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 401 m² bez realitkyTyršova, Police nad Metují - Police nad Metují, Královéhradecký kraj

Tyršova, Police nad Metují - Police nad Metují, Královéhradecký kraj
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 147 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zděný rodinný dům v uliční zástavbě se zahradou (v ní zděná kolna, samostatný ovocný sklep) a garáží. Dům má jedno podzemní podlaží, tři nadzemní podlaží a nachází se v Polici nad Metují, Královéhradecký kraj vedle chráněné krajinné oblasti Broumovsko. Do centra města je to 3 minuty chůze. Město je s veškerou občanskou vybavenosti. Zastavěná plocha činí 232 m2, velikost záhrady 169 m2. V přízemí a 1. patře jsou samostatné bytové jednotky 3 + 1, podkroví zrekonstruované jako garsonka. Každé patro se samostatným sociálním vybavením.

Vytápění centrálním topením s dvěma elektrickými kotli, ohřev vody vždy samostatným bojlerem v každém patře. Voda obecní, kanalizace obecní, plynová přípojka na patě nemovitosti, 220 V, 380V, v 1. N. P strukturovaná kabeláž (vstup přes telekomunikace), přípojka na TV v každém patře, telefonní přípojka, střecha plechová, krovy bez porušení - zdravé, instalovaný bleskosvod . Dům je možno využívat taky jako pension.

Nepřeji si kontaktování realitních kanceláří.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165191
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha401
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.