Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyZvoncovitá, Praha - Stodůlky

Zvoncovitá, Praha - Stodůlky
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 156 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nový byt v projektu Prokopský Vrch na Praze-5 Stodůlky ul.Zvoncovitá. Jedná se o byt 2+kk o ploše 47m2 s balkonem 9m2. Byt se nachází v 8.patře z 10 v luxusní cihlové novostavbě. Nadstandardní vybavení a vysoká kvalita, masivní dřevené podlahy, dřevená eurookna, příprava pro kuchyňskou linku a spotřebiče včetně digestoře, kompletně a nadstandardně vybavená koupelna. Atraktivní a zelená lokalita v blízkosti Prokopského a Dalejského údolí. Nádherné výhledy na Jižní stranu směrem k Prokopskému údolí. Veškerá občanská vybavenost v okolí, 2 minuty pěšky od stanice trasy metra B - Lužiny. V bytě je zavedený telefon, internet, satelit, ústřední topení. K bytu patří garážové stání pod domem a sklep. Byt je hned k nastěhování! Neplatíte žádnou provizi, nejsem realitní kancelář.

New apartment in the project Prokop Hill in Prague-5 Stodulky ul.Zvoncovitá. It is a flat 2 + kk with balcony 47 m2 9 m2. The apartment is located in the 8th floor of the 10 luxury brick in the new building. Optional equipment and high quality, solid wooden floors, wooden windows, preparation for kitchen appliances, including a hood, completely and luxuriously equipped bathroom. Attractive and green location in the vicinity and Dalejske Prokop Valley. Magnificent views of the southern side of the valley towards Prokopskému. All civic amenities in the neighborhood, 2 minutes walk from the metro station B - Lužiny. The apartment is an established telephone, internet, satellite TV, central heating. The apartment includes a garage and a cellar under the house. The apartment is right to move in! You do not pay any commission, I'm not a real estate office.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166354
Dispozice2+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.