Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyPohankova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Pohankova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k okamžitému prodeji pěkný, velký byt o velikosti 3+1 s balkonem v OV v žádané lokalitě Brno-Líšeň. Rozloha bytu je 73m2. Byt je po rekonstrukci, ve všech pokojích a na chodbě jsou plovoucí podlahy, v kuchyni je linoleum. Nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednička s mrazákem, myčka, trouba), na chodbě se nachází vestavěná skříň s botníkem. Koupelna s vanou, samostatné WC. Ve dvou menších pokojích může po dohodě zůstat současný nábytek.

V celém bytě jsou nová plastová okna se žaluziemi, dům je po kompletní revitalizaci, včetně nového výtahu. K bytu náleží sklep.

Velmi dobrá občanská vybavenost, v blízkosti jsou 2 supermarkety, poliklinika, pošta, školka a cca 300m je vzdálena restaurace Havana. V místě je dobré parkování. V domě funguje zodpovědná samospráva, která se o dům dobře stará. Líšeň má vzhledem ke své poloze zcela nejčistší a nejzdravější ovzduší z brněnských sídlišť. V blízkosti je překrásné Mariánské údolí se spoustou pěších a cyklistických stezek – vhodné bydlení pro milovníky přírody a klidu. Byt je vhodný pro mladou rodinu s dětmi. K nastěhování od 1/2012. Zdarma pomůžeme kupujícímu vyřídit hypotéku. Neplatíte provizi RK - byt přímo od majitele! Při rychlém jednání možná výrazná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166613
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.