Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 46 m² bez realitkyU školičky , Praha - Libeň

U školičky , Praha - Libeň
Cena9 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Cihlový dům by je po rekonstr.plyn. topení,vestavěná 3dílná skríň s nástavcem kuchyň:plyn,sporák,chladnička s mrazákem,MW trouba,nová zakázková kuch.linka,el průtokový ohř.vody,nerez.dřez,koupelna:vana,automat.pračka,infrazařič,umyvadlo,samostat.WC s umývárkem,pokoj lze rozdělit na dvě části:obývací(20m2) a spací,příp pracovní(12m2)..Zařízení:obývací stěna,televizor,jídelní stůl,3židle,konfer.stolek,3křesla,skříň,3válendy,lůžkoviny.Na podlaze:koberce,dlaždice,linoleum.Sklep.

U Metra "B"Českomoravská(150m),tramvaje i autobusy.Klidná lokalita,v okolí zeleŇ,park a sportoviště,občanská vybavenost(škola,nemocnice,obvodní úřad,pošta,všechny druhy obchodů,několik restaurací,o2 aréna).Klidná ulice sousedící s parkem a hřišti,parkovací stání pro auta před domem v ulici,která je jednnostraně zastavěná,možnost bydlení až 3 osob.Poplatky za služby cca:2000 kč (podle počtu bydlících osob).Byt volný od 16.9

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1680
Dispozice1+1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha46
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.