Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyHrnčířská, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Hrnčířská, Brno - Ponava, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím pronájem nadstandardního, jižně orientovaného bytu 1+kk ve vyhledávané lokalitě na ulici Hrnčířská/Klatovská. Byt se nachází v novostavbě bytového komplexu Erasmus, v 6.NP. V novém bytě je instalována kuchyňská linka, je zařízen (viz plánek). Koupelna je zařízená umyvadlem a sprchovým koutem, wc, prackou.. Podlahy - v pokoji dřevěná plovoucí podlaha, na chodbě dlažba. Prostorná zastřešená lodžie cca 7 m2. Bezpečnost obyvatel domu zajišťuje recepční u hlavního vchodu. Obyvatelé domu mohou využít travnatou klidovou zónu na střeše 1 NP s místy k posezení. Možnost připojení internetu i kabelové televize. Možnost uskladnění jízdních kol, kočárků ve společných prostorách. Byt bude k dispozici od cervence 2013. Preferuji minimalne rocni pronajem.

I am pleased to offer for rent this nice bright one bedroom flat with a comfortable balcony on the 6th floor of the new brick house (with reception) built in 2011 with a lift in Kralovo Pole - cool neighbourhood with restaurants, pubs, parks, near the city center. The flat is equipped, bathroom with shower and toilet, washing machine, wooden floor. Internet access available. The flat is ready to move in July 2013. I prefer at least one year long contract.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169148
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.